top of page
aardbeien

Aardbeifestival

13 - 14 juli

17 - 18 augustus

van 10 tot 17 uur

Aardbeifestival 2024

Het aardbeifestival staat uiteraard volledig in het teken van het lekkerste zomerfruit: AARDBEIEN. Er zullen heel wat lekkernijen met aardbeien te verkrijgen zijn, zoals: coupe aardbeien, aardbeien met chocolade, aardbeitaart, smoothies, milkshakes, cava met aardbei en nog ZO VEEL MEER.

Via een STEMPELKAART die verkrijgbaar is aan de kassa, kan je op een makkelijke manier allerlei aardbeilekkernijen aan de verschillende kraampjes kopen. Je geeft je stempelkaart af bij een kraampje, je kaart wordt gestempeld naargelang het aantal stempels nodig zijn en je loopt verder naar het volgende kraampje. Je stempelkaart blijft geldig gedurende het HELE FESTIVAL. En is je stempelkaart vol, maar wil je toch nog iets kopen? Dan koop je makkelijk een nieuwe stempelkaart aan de INKOM.

Je kiest zelf of je alle aardbeilekkernijen direct mee NAAR HUIS neemt of dat je liever heerlijk komt vertoeven op onze SPEELWEIDE. Voor de kinderen zal er kinderanimatie en een SPRINGKASTEEL zijn. Maar uiteraard ook het standaardaanbod van onze speelweide: een ballenbad, een ZANDBAK en heel veel buitenspeelgoed. En natuurlijk kan je ook een bezoekje brengen aan onze leuke DIEREN. Onze geitjes, paarden, koeien en ezel zullen blij zijn jullie te zien. Er zal ook MUZIEK afgespeeld worden op de weide om het festivalgevoel compleet te maken. 

Toegang is GRATIS en natuurlijk blijft het aanbod op onze speelweide hetzelfde. Dus je kan ook genieten van ijsjes, PANNENKOEK uit het vuistje of een CROQUE uit het vuistje. En van een uitgebreide drankkaart met onder andere STREEKWIJN en fruitsap uit de buurt. 

bottom of page